10 Video Rakaman UFO Terbaik 2009 - 2010


Salam dan selamat hari - hari. Tajuk pun dah jelaskan isi entri ni, percaya UFO (Unidentified Flying Object)? Tak percaya takpe =.= " Huhu ok, dah banyak sangat teori berkenaan UFO. Sampai diwujudkan unit khas untuk mengkaji UFO. Dalam database U.S  Military Force pun ada maklumat pasal UFO nih. Cuba korang tengok History Channel kat Astro, ada siaran UFO Hunter macam - macam lagilah yang diorang cerita pasal UFO nih. Kat bawah ni dihimpunkan video terbaik tentang UFO dari tahun 2009 hingga 2010.

Ok, sebelum tu kalau nak tau tentang UFO klik [sini]



*Sepuluh video tu dah di combine kan dalam 1 video =)

Soal kesahihan aku tak dapat pastikan, korang nilai la sendiri. Jangan kata aku konfemkan yang dalam video ni semua real ok.Kalau tanya pandangan aku senang je, alam kita dijadikan seluas - luasnya tak kan kita je yang duduk ye tak? Uit ni pandangan aku je lah. Ape pulak pandangan korang?


P/s : Antara episod UFO Hunters yang aku pernah tengok ialah diorang bongkar 1 kisah yang mana Alien ni pernah datang bumi then ambik emas kat lombong mana tah untuk dijadikan konduktor UFO. Emas merupakan konduktor UFO tu, katanyalah. Em siaran ni buat kajian berdasarkan bukti dan saksi. Tak tau la kan,... pelik - pelik.

6 comments:

kurawk said...

dude!
promo2 laa banner aku skali yee..
baru jek siap wat..
hohoho

Azam said...

amboi... kene ke..? hehe..
tgok nnti..

NHIDAYAT said...

huh, susah nak percaya, tapi dh byk sgt kajian, mybe betul btw blogwalking here smbil folo anda, jemput singgah ye

Azam said...

tu la psal, da bnyak bukti sgat,,
btw thanx add..

toy said...

namun.
manusia still khalifah allah d muka bumi ini dan seantero dgnye.
alien workshop. yeahh!

Azam said...

alien ni mmg standard dy kje kay workshop je..
jdi mat motor.. ngahaha~

Post a Comment