Fakta yang Anda Tak Akan Tahu Tentang Facebook

Salam 1 Malaysia, korang ada Facebook (FB)? Ha nampak? strettudepoin kan? Hehe.. Tak kan takde.. Mak Cik warung Edah ade FB takkan korang takde. Aku sebagai Pro Farmviller saje nak merepek, eh taknak2 nanti orang bosan. Ok sikit je bukan selalu ye tak? Ok, FB semua orang da tahu kisah dia daripada orang yahudi la..bla..bla.. Tapi ape kita boleh buat? Delete FB? Hmm jauh skali.. Korang cakaplah yang FB ni skali kita klik akan menyumbangkan sebutir peluru pada Zionis lah.. Kita dikira bersubahat lah.. Itulah.. Inilah.. Kita semua takkan mampu! Aku pun tujukan pada diri aku jugak, sigh~.

Samalah jugak macam kempen boikot, ok baguslah kalau ada yang berusaha lagi memboikot. Aku pernah cuba tapi sekali lagi, kita takkan mampu! Dari segi perniagaan, bangsa - bangsa diorang (Zionis) dah kuasai lebih 60% bidang perniagaan di dunia. So memang tak boleh nak elak la kan. Ok2 cukup, da jauh merepek meh masuk tajuk blik. Dari segi FB ni pulak, ini semua adalah sebab kita semua dah terkena satu penyakit mental yang dipanggil 'Facebook Mental Disoder' dan ini adalah fakta!. Dan apa je maklumat yang aku nak tunjuk kat bawah ni adalah fakta - fakta belaka.

*Fakta yang aku nak tunjuk ni bukanlah pasal kaitan FB dengan Zionis, yang tu semua orang dah tau.

*Kalau pic tak jelas, cuba klik pastu zoom (^^)


P/s : Ha cmne? Hebat kan pengaruh diorang.. Kalau Malaysia boleh buat Social Network Web yang hebat macam ni kan lagi bagus.

SAVEAZAM! SAVE GAZA! SAVE THE WORLD!

9 comments:

soyana said...

keuntungan dlm sedar,,,
kite pon enggehkn je,,,,

toy said...

whoa...damn..
aq ingat kn fb = yahudi..
kikikiki..
tapi ari2 kot login..
lol !
gaagagagaggagagaga
nice entri..
jgn lpe entri aq t ae !

jaja said...

ptot ye rfuse $1 billion tu....
ase ye de 6th snse y mngatekan ye ble dpt bnyk g... (-_-")

Azam said...

ye toy ak igat, nnti ak usehe kan..

lpas ni bia ak je la buat scial net web,
korg join eh?

ngahaha~

toy said...

hohoho..tamoh2 !
ko wat sure merapik la dude.
xD

Azam said...

wa wat tok yang ensm2 n cute je...
spe yg huduh xleh sign up.. (eh?)

ok kn cmtu.? bhahaha (tiru toy..)

Sharinginfoz said...

thanks for sharing

toy said...

lol !
hahahaha..
sure aq top rating ek..
huhuhu..
sedey mereka yg kurang kacak wei..
ahakx

Azam said...

celah mne ko top,,
cretor dy la opkoz...

p/s:klu test app. top follower kt fb seti ko atas kan..? hehe

Post a Comment