Apabila Rumah Dah Terbalik


Salam, dan selamat memonteng kelas.. Ngahaha~ ujan derr.. lebat pulok (alasan bangak). Sebuah lagi entri ringkas yang mudah di layan, aku kalu boleh tak nak orang semak - semak baca entri yang serabut. Kalau boleh biarlah orang relaks dan tenang je msuk blog ni, hee..

Baca tajuk korang jangan salah faham ingat ni entri pasal laki bini gadoh, ataupun rumah terbalik kene ribut. Kalau tu yang dikau pikir adalah something wrong at your left brain, lol. Sebelum korang tengok gambar - gambar ni, satu je aku nak mintak tolong. Tolong la jangan terbalikkan LCD monitor mahal korang tu, x'D.. enjoy..

*Actually aku rotate pic ni, ngeh3~




*Yang ni pun aku rotate, ngahaha~

*Pandai - pandaila korang nak &#*@k..




P/s : Ntah pe la motif diorang (ape plak motif aku post mendalah ni?),  camne nak duduk?. Takkan perbaot (< typo? spe nk jwab?) nak letak atas bawah? Haha ape aku kesah, suke hati diorang la. 

P/s2 : Tdi ak tgok cermin, asal la mke aku ensem a.k.a comey sgat??! lgi ensem dri Toy plak tu.. menci2! x'D

11 comments:

shafiq said...

haha. serius kreatif gila !


My latest entry : Pasangan Kembar England Yang Paling Serupa

Azam said...

diorang serius tok buat suatu yg nmpak
xserius...hm..

aanz said...

owh lalaaaa..
hahaa..btul ke rotate pic tu??
mcm tak je..hhheheee

Azam said...

xde lah, xrotate pon..
saje gurau..
tgok pun da tau kan...

Faiz said...

gle kentang..rumah plg bersih la..sbb xyh nk cuci lntai..siling je yg kotor..haha..

p/s : lepas reg sume..login..then klik pada jana pendapatan..

Azam said...

tapi reput r klu nak bsih kan siling ug besawang nnti,..
hehe

toy said...

ko da nk mati ae ?
tolong pdm yg bwh skali 2 sblum amukan puaka dtg melanda kondo !
bahahahahah ~
neway nice entri lah dude.
i tot kn umah ni tok flem spidey laa..
huhu..

Sky Before Pinky said...

nice n3..tapi fikir gak camne nak nginap?? ker dierg just wat pameran rumah2 unique.hehe

Azam said...

ngaha~ lek toy jgn mare...

thanx sky,, ni just info je...

p/s:mgkin tol gak umah ni tok flem spideman 4..
gyahaha!~

toy said...

hah.!
tau takot gan beta,..
kikiki..
syfq da g uma ko ?
dy nk meq resident evil yg ko donlod 2.

Azam said...

huh pasni ak ley jdi dealer game..
ha mari....
dua singgit....dua singgit...

Post a Comment